تبلیغات
گرجستان - پروانه اقامت موقت در گرجستان

امروز:

پروانه اقامت موقت در گرجستان

» نوع مطلب : مهاجرت ،

مانند اغلب کشورهای جهان، گرجستان نیز برای متقاضیان در مرحله نخست پروانه اقامت موقت صادر می کند. بعد از 6 سال داشتن پروانه اقامت موقت، متقاضی می تواند برای اقامت دائم درخواست نماید.
متداول ترین راههای کسب مجوز اقامت در گرجستان عبارتند از:

- راه اندازی کسب کار
شما با ثبت شرکت در کشور گرجستان می توانید درخواست پروانه اقامت نمایید. برای دوره ای کوتاه (بطور معمول 6 تا 12 ماه) اجازه اقامت صادر می شود. اگر در این مدت کسب و کار شما راه اندازی شود، پروانه اقامت تمدید خواهد شد در غیراینصورت باید اثبات نمایید که اقداماتی برای راه اندازی کسب و کار انجام داده اید.

- قرارداد استخدام
اگر با شرکت یا سازمانی در گرجستان قرارداد همکاری داشته باشید می توانید درخواست پروانه اقامت نمایید. در قراداد مزبور باید مدت همکاری، جایگاه شغلی شما و میزان دستمزد ماهانه شما (برای کارهای غیرداوطلبانه) تعیین شده باشد. چنانچه برای شما دستمزد ماهانه تعیین شده باشد، کارفرما موظف خواهد بود معادل 20 درصد دستمزد ماهانه را در طول مدت قرارداد بابت مالیات پرداخت نماید.
در قراردادهای استخدامی وضعیت و میزان اعتبار سازمان و شرکت طرف قراداد مورد بررسی قرار می گیرد.

- سرمایه گذاری
چنانچه در یک  پروژه اقتصادی در گرجستان حداقل 300 هزار لاری سرمایه گذاری نمایید، می توانید درخواست پروانه اقامت نمایید.

- خرید ملک و اموال غیرمنقول
با خرید ملک یا سایر اموال غیرمنقول (بجز زمین کشاورزی) میتوانید درخواست پروانه اقامت نمایید.

- روشهای دیگر
مانند سایر کشورها در مواردی مانند ازدواج، ثبت نام در دانشگاه، پناهجویی و  غیره نیز پروانه اقامت گرجستان صادر می شود.

چناچه پرسشی در مورد اقامت در گرجستان دارید، میتوانید با شرکت گرجیران در این کشور تماس حاصل نمایید.

موبایل : 00995574109333 (تلگرام،ایمو،وایبر،واتس آپ و…)
تماس از داخل گرجستان: 574109333
gorjestantour@gmail.com


نوشته شده در : سه شنبه 29 فروردین 1396  توسط : جواد گلچین فر.    نظرات() .

امیر کریمی
سه شنبه 29 فروردین 1396 10:45 ب.ظ
اقای گلچین بخشید نمیشه در زمینه کشاورزی سرمایه گذاری کرد؟؟؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر